Cum slăbim în mod eficient

Timp estimat de citire0 minute, 59 secunde

Kilogramele în plus sunt împovărătoare. Sursă importantă de frustrare, ne împiedică să ne manifestăm liber în multe dintre aspectele vieții, să ne bucurăm și să ne simțim bine. Cu toate acestea, de prea multe ori dorința de a slăbi rămâne suspendată într-un intangibil plan abstract.

De ce se întâmplă acest lucru, dar și ce trebuie să facem pentru a transpune în realitate visul de a avea o siluetă suplă, aflăm de la dr. Mihaela Posea, medic specialist diabet, nutriție și boli metabolice, de la Clinica Smart Nutrition, din București. Ne spune cum să ne construim un plan de slăbit eficient, dar și care sunt primii pași de făcut. De asemenea, ne învață cum să ne alegem corect dieta, explicându-ne de ce unele alimente sunt de evitat, dar care e frecvența ideală a meselor și la ce oră e bine să fie luată ultima masă a zilei. Și special pentru nerăbdători, medicul reamintește care este ritmul de slăbit sănătos și în cât timp ar trebui ne așteptăm la rezultate vizibile.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. Savu Victoria spune:

    Vreau sa slăbesc..

Politica de confidentialitate