Antrenament cardio scurt si intens

Timp estimat de citire0 minute, 38 secunde

Exercitiile cardio presupun un consum de energie ridicat, ele dezvoltand capacitatea aparatului cardio-respirator. Efortul intens consuma multe calorii si, practicat constant, poate fi un atu in cee ace priveste pierderea in greutate.

Daca timpul tau este limitat si nu reusesti sa ajungi la sala, iti spunem ca te poti antrena cu succes si acasa. Iti propunem, alaturi de Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness, un scurt program cardio care iti va activa musculatura sit e va ajuta sa arzi multe calorii. Exerseaza alaturi de Florin sau inspira-te si creeaza-ti propriul program.

Vei incepe cu o incalzire usoara, care, corect efectuata, te va ajuta sa pregatesti musculatura pentru efort si sa previi accidentarile. Vei continua cu exercitiile propriu-zise si, in final, vei incheia cu cateva exercitii de stretching.  3, 2, 1 Start!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate