Analia Selis: “In Romania sunt femei foarte frumoase si ingrijite”

Timp estimat de citire1 minut, 36 secunde

Merge des la sala, practica jogging-ul si incearca in permanenta sa aiba o alimentatie echilibrata. Acestea, plus caldura si linistea oferita de familie reprezinta, in opinia Analiei Selis, ingredientele pentru o frumusete naturala. Pe langa faptul bine cunoscut ca are o voce minunata, Analia se descurca excelent si in bucatarie. Ce-i place sa gateasca? Puteti descoperi in interviul pe care artista ni l-a oferit.

Slab sau Gras: Sunt femeile din Romania printre cele mai frumoase din lume sau e doar un mit?
Analia Selis: Nu am fost in multe tari ale lumii ca sa pot face o afirmatie. Dar in Romania, da! Sunt femei foarte frumoase si ingrijite.
 
SG: Tu esti o femeie frumoasa, ai vreun secret sau vreun truc la care apelezi pentru a “opri timpul in loc”?
AS: Multumesc! Nu, nu fac nimic anume. Incerc sa am o viata cat se poate de echilibrata, in alimentatie, in sport, in munca si in casa, cu Razvan, sotul meu, si micuta noastra Noa.

SG: Practici vreun sport?
AS: Merg la sala si alerg cat pot de des, si fac un pic de stretching. Intentionez sa incep Pilates in centrul meu “Sonidos, centru de muzica si arte” pe care l-am deschis anul trecut si unde oferim si “Pilates”.

SG: Muzica poate fi un elixir al tineretii?
AS: Absolut. Muzica este un medicament pentru orice rautate!

SG: Iti place sa gatesti?
AS: Da. Saptamana trecuta am gatit niste specialitatii din Argentina intr-un restaurant. A fost un eveniment  frumos si am avut mare success.

SG: Care sunt alimentele de care te feresti?
AS: Piftie, creier si orez cu lapte, pentru ca nu imi plac. In rest, in general nu mananc nimic in exces, in special carne.

SG: Ce mancare iti aminteste de copilarie?
AS: “Pasta frola”, o placinta cu gutui din Argentina (pe care inca nu am invatat sa o fac) si de care imi este tare dor!

Interviu: Vali Morarescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate