Alimente ce pot dauna femeilor gravide

Timp estimat de citire0 minute, 31 secunde

Pestele este bogat in fier, dar unele tipuri de peste contin mult mercur, complet daunator dezvoltarii normale a bebelusului. Astfel, specialistii americani sunt de parere ca gravidele pot manca somon, cod sau creveti, dar trebuie sa evite tonul.Carnea este bogata in proteine si nu trebuie sa lipsesca in nici o zi din alimentatia gravidelor. Cea tocata insa, va fi eliminata din alimentatie.
Semipreparatele contin anumite elemente chimice care pot dauna sanatatii bebelusului si sunt chiar motive ale aparitiei malformatiilor la nastere. Incearca asadar, ca pe perioada in care esti gravida sa incalzesti mancarea pe aragaz si nu la microunde, avertizeaza specialistii americani.


prenatal-health.suite101.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate