Afrodiziacul romanesc natural care face minuni pentru viata sexuala

Timp estimat de citire0 minute, 32 secunde

In Romania exista o planta considerata un fel de Viagra autohtona, adevarat tonic sexual natural care are efecte benefice nu numai asupra vietii sexuale, ci si in reducerea starilor de stres si de oboseala, gratie actiunii de stimulare a organismului.

Este vorba despre branca-ursului, planta recunoscuta inca din Antichitate ca remediu contra frigiditatii, dar si a impotentei, gratie substantelor active cu actiune dovedita de studii asupra glandelor endocrine, a sistemului nervos si a aparatului cardiovascular. In plus, tinctura de branca-ursului poate fi administrata si persoanelor hipertensive.

Afla pe Tonica.ro care parte a plantei are cele mai puternice proprietati afrodiziace si cum se consuma pentru un efect garantat!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate