Tulburarile de somn la copii – cauze, riscuri, remedii

Timp estimat de citire0 minute, 50 secunde

Ne simtim impliniti atunci cand ne vedem copiii fericiti, sanatosi, energici si zambitori. Ne dorim sa le pastram buna dispozitie si bucuria sincera permanent. Calitatea somnului influenteaza foarte mult dispozitia si dezvoltarea armonioasa a copiilor. Este si motivul pentru care va invitam la un eveniment dedicat in intregime SOMNULUI copiilor nostri, cu unul dintre cei mai admirati si influenti specialisti in domeniu: Dr. Mihaela Oros, specialist in somnologie pediatrica si Coordonator al Centrului de Somnologie Pediatrica Regina Maria. Evenimentul va  avea loc in data de 2 mai 2018 (Editia III), ora 18.30-20.00 la Elite Art Gallery din Piata Natiunilor Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, Bucuresti.

Dr. Mihaela Oros a initiat prima cercetare in Romania privind prevalenta problemelor respiratorii in timpul somnului la copii si adolescenti. S-a dovedit ca 1 din 10 copii sunt la risc de a dezvolta  o tulburare de respiratie in timpul somnului, dintre care forma cea mai severa este apneea obstructiva in somn.

Inscrieri se fac la adresa contact@med-experts.ro.
*intrarea este libera in limita locurilor disponible.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate