Trei femei au dat jos 63 de kilograme in numai 2 luni!

Timp estimat de citire:

1 minut, 51 secunde

Rezultate uimitoare. Trei femei supraponderale au reusit sa slabeasca peste 20 de kilograme fiecare cu ajutorul unui program de sport si alimentatie sanatoasa pus la punct de antrenoarea de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen. In total, ele au dat jos 63 de kilograme in doar doua luni, mancand echilibrat si facand miscare pe ghetele Kangoo Jumps, supervizate de un instructor acreditat.

Cel mai mult a slabit Ana Mihaila, in varsta de 24 de ani. Ea a eliminat 22,3 kilograme, pornind in aceasta aventura de la 122,3 kilograme. Pentru ca va fi mireasa in luna august a acestui an, Ana va continua programul pentru a mai da jos alte 30 de kilograme. Pe loc secund s-a situat Mihaela Mititel, in varsta de 43 de ani, care a slabit 20,9 kilograme de la 105 kilograme cat avea inainte.

Femeile au reusit sa slabeasca trei numere la haine, fiind antrenate de Rita Anfimov din Radauti. Pentru efortul si ambitia lor, ele au primit la final cate o rochie de seara creata de Mathilde.ro pe noile masuri, ghete, geanta si curea Kangoo Jumps.

Locul trei a fost ocupat de Cosmina Marian, care, cu ajutorul antrenorului Adelina Morariu, din Sibiu, a slabit 20,1 kg.

Cele trei femei au luat parte, in ultimele doua luni, la programul Fat Burning by Kinga – Christmas Challenge, dorindu-si sa slabeasca, pana de Craciun.

ana-maria-mihaila-rezultate

Pe locul patru s-a clasat Ana Maria Tiganciuc, care a slabit 15,9 kg de la 98,6 kg.

ana-maria-tiganciuc-rezultate

In acest program au intrat alte cateva sute de oameni care au reusit fiecare sa slabeasca intre 10 si 15 de kilograme. Cu totii s-au antrenat, in clase speciale Fat Burning, alaturi de instructorii acreditati de Kinga Sebestyen.

„Ana si Mihaela sunt un exemplu de vointa. Reprezinta doua categorii de varsta, 20 de ani si 40 de ani, si au dovedit ca provocarea de a fi in forma nu tine de varsta, ci doar de vointa si motivatie. Ana isi doreste sa mai slabeasca inca 30 de kilograme in perioada urmatoare pentru ca, in august, la nunta ei, sa arate perfect. La nunta vom face un moment special Kangoo Jumps. Va fi foarte distractiv”, a delcarat Kinga Sebestyen.

Un nou concurs de slabit va fi lansat din luna februarie. Persoanele interesate se pot inscrie trimitand un e-mail la presenter@fatburning.ro si challenge@fatburning.ro.

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate