Supa de conopida

Timp estimat de citire0 minute, 48 secunde

Reteta are o savoare deosebita, iar daca sunteti fani ai conopidei este imposibil sa nu fie pe gustul vostru. Conopida este o leguma care contine din belsug fibre benefice pentru digestie, vitamine si minerale. Este o reteta sanatoasa si gata in doi timpi si trei miscari.

Ingrediente

  • 400 grame conopida
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • Un pastarnac
  • Patrunjel
  • Un cartof
  • 50 grame smantana
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Intr-o oala se pune conopida si se lasa la fiert.

In acest timp, se taie in cubulete ardeiul, ceapa, cartoful si pastarnacul, care mai apoi se adauga impreuna cu conopida.

Cand au inceput sa fierba, se stinge focul si se adauga smantana si se amesteca cateva minute.

Beneficii

Conopida este o leguma bogata in fibre, vitamine, minerale si nutrienti importanti pentru organism. Aceasta contine vitamina B6, vitamina C, vitamina K, diversi antioxidanti vegetali, fosfor. Consumata cu regularitate, conopida ajuta la mentinerea in limite normale a tensiunii arteriale, imbunatateste digestia, intareste sistemul imunitar si ajuta la buna functionare a creierului.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate