Scurta rutina cardio

Timp estimat de citire0 minute, 42 secunde

Exercitiile cardio sunt caracterizate printr-un consum ridicat de energie in timp scurt si, asa cum le spune si numele, prin utilizarea intensa a aparatului cardiovascular.

Numeroasele beneficii le recomanda atat pentru arederea caloriilor excedentare, slabit, cat si pentru sanatate in general. O persoana care practica constant exercitiile cardio, fie ca vorbim de alergat sau diverse programe de aerobic, va avea o inima sanatoasa, un corp suplu dar si un psihic mai bun. Exercitiile de acest tip pot avea efecte uimitoare asupra unui psihic echilibrat, pentru ca in timpul antrenamentului corpul secreta endorfine, substante responsabile pentru starea de bine.

Descopera un scurt program cardio alaturi de Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness! Poti exersa odata cu el sau te poti inspira pentru a-ti crea propriul program de antrenament. Repeta programul de mai multe ori pentru un efect intens de arderea a caloriilor. 3, 2, 1 Start!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate