Poarta XXL, dar ceea ce poate face e incredibil!

Timp estimat de citire:0 minute, 34 secunde

Cand vrei, poti! Ne ofera un exemplu in acest sens un barbat care in ciuda excesului ponderal considerabil efectueaza un exercitiu de gimnastica demn de toata admiratia. Agilitatea si flexibilitatea de care da dovada sunt pur si simplu dincolo de cuvinte.

Este evident ca in spatele acestei performante stau multe, foarte multe ore de antrenament. Imperturbabil, el a inlantuit cu siguranta elementele si a incheiat cu un salt si o aterizare implecabile. Amuzamentul colegilor de sala de la finalul exercitiului nu face decat sa sublineze o data in plus caracterul exceptional al situatiei. Nici nu mai conteaza cine e personajul, unde si cand a a fost filmat episodul. Importanta este lectia pe care ne-o ofera!

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate