Antrenament functional pentru brate, abdomen si fesieri

Timp estimat de citire0 minute, 34 secunde

Antrenamentul functional este in trend de ceva timp. Beneficiile sale sunt de necontestat: exercitiile se executa cu greutatea corpului si angreneaza mai multe grupe musculare. Practicand constant acest tip de antrenament iti vei tonifia musculatura si vei consuma multe calorii. Vor rezulta, in timp, remodelarea corporala si o mai buna rezistenta la efort.

Antreneaza-te alaturi de Florin Prodana, instructor de aerobic si fitness. Urmareste cu atentie clipul, executa miscarile corect si vei avea numai de castigat. Poti obtine rezultate foarte bune si in urma antrenamentelor realizate acasa.

Vei incepe cu o scurta incalzire, menita sa iti pregateasca musculatura pentru efort, va urma antrenamentul propriu-zis si, la final, vei incheia cu un set de exercitii de stretching.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate