Orele cu risc major de rontaiala

Timp estimat de citire0 minute, 48 secunde

Cativa biscuiti acum, niște covrigei sau o ciocolatica mai incolo… Rontaitul dintre mese reprezinta o adevarata amenintare pentru silueta. Vestea buna este ca un grup de cercetatori britanici au reușit sa identifice, cu o precizie extraordinara, orele din timpul zilei cand suntem cel mai expuși riscului de a ceda tentatiei de a rontai. Acestea sunt trei la numar, dupa cum urmeaza:

11.01: pe la sfarşitul diminetii, organismul cere un plus de energie, mai ales daca nu ai luat micul dejun sau daca acesta nu a fost suficient de consistent.

15.14: este mijlocul dupa-amiezii și apare un val de oboseala sau stres provocat de volumul mare de munca de terminat pana la incheierea programului. Daca masa de pranz a fost frugala, sa nu te miri daca vei simti nevoia sa devorezi o punga de covrigei in acest moment al zilei.

21.31: la aceasta ora, pericolul este, de cele mai multe ori, asociat obiceiului daunator de a ciuguli in fata televizorului.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate