Nutritia echilibrata si activitatea fizica, in sprijinul sanatatii celor mici

Timp estimat de citire0 minute, 43 secunde

Alimentatia nesanatoasa si activitatea fizica redusa reprezinta pericole reale ale lumii moderne la care sunt expusi copiii. Acestea ii predispun pe cei mici la dezvoltarea unor boli cronice, a caror prevalenta a crescut in ultimii ani (obezitate, dibet zaharat, boli cardiovasculare).

Conferintele “Rolul nutritiei si activitatii fizice in mentinerea stării de sănătate a copilului” organizate in cadrul Caravanei Nationale in parteneriat cu UMF de catre Events Parteners & More sunt de interes pentru numeroase specialitati medicale sau care au legatura cu sanatatea copilului (pediatrie, medicina de familie, medicina sportiva, kinetoterapie, educatie fizica).

Pe 1 si 2 februarie Caravana a pornit de la Constanta, unde, la hotel Ibis, numerosi specialisti au prezentat teme legate de obezitatea si diabetul la copii. Actiuni similare se vor desfasura pe tot parcursul anului 2018 in Iasi, Timisoara, Craiova, Cluj Napoca, Pitesti, Bucuresti, Oradea, Brasov. Mai multe detalii pe www.preventiesirecuperare.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate