Migdalele pot imbunatati viata sexuala a barbatilor

Timp estimat de citire0 minute, 47 secunde

Si barbatii trebuie sa se gandeasca la alimentatia lor, nu-i asa? Chiar daca majoritatea barbatilor nu au grija de ceea ce contine farfuria lor, studiile recente arata ca o nutritie echilibrata le poate imbunatati multe aspecte ale vietii.

Un studiu recent citat de publicatia chineza Sin Chew Daily demonstreaza ca migdalele contin o cantitate mare de aminoacizi, printre care se numara si arginina, ce contribuie la relaxarea vaselor de sange si la imbunatatirea circulatiei sangelui. Acest lucru inseamna ca aceste fructe oleaginoase pot contribui la imbunatatirea vietii sexuale a barbatilor, precizeaza publicatia. In medicina traditionala chineza, sustin jurnalistii de la Sin Chew Daily, migdalele sunt acceptate ca avand un rol important in sanatatea sexuala a barbatilor.
Pe langa migdale, cercetatorii sustin ca exista si alte alimente bogate in arginina, ce pot avea efecte asemanatoare, in special in cazul barbatilor carora nu le plac migdalele. Printre aceste alimente se numara leguminoasele (pastai, fasole), somonul si graul.

Raluca Mateescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate