Mesaje educationale pentru parinti pe cutiile de lapte Napolact

Timp estimat de citire2 minute, 16 secunde

Napolact in parteneriat cu ReadyNation Romania lanseaza campania „Povestioara cu Tihna” www.intihna.ro/povestioarecutihna, un program ce isi propune sa ofere un strop de tihna parintilor din Romania. Cutiile de lapte Napolact Bio vor contine povesti inspirationale din care parintii sa culeaga invataturi care sa ii ajute in relatia cu copiii. In total sunt 12 povesti extrase din situatii reale cu ajutorul expertilor psihologi ai ReadyNation Romania.

“Traim intr-o lume in care deciziile parintilor sunt analizate, criticate si uneori chiar dezbatute in spatiul public. Poate ca fiecare dintre noi suntem deja cei mai buni parinti pentru copiii nostri. Napolact isi propune sa aduca un strop de tihna in viata parintilor, sa ii bata pe umar si sa le spuna ca e bine ceea ce fac. Astfel, povestile pe care le veti gasi incepand de azi pe cutiile Napolact BIO sunt mici lectii de viata care pot inspira alti parinti sa treaca mai usor peste dilemele legate de ce inseamna in ziua de azi sa ne educam copiii,” spune Razvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina Romania.

In acelasi timp campania isi propune sa extinda numarul povestilor cu ajutorul parintilor din Romania. Astfel, pe site-ul www.intihna.ro parintii sunt invitati sa impartaseasca din lectiile lor personale ca parinte. Din povestile publicate pe site Napolact se va inspira pentru etapa urmatoare a campanie in care va tipari urmatorul set de 12 povesti inspirationale.

„Priceperea, dorinta si vointa stau la baza realizarii acestui proiect ReadyNation. Atunci cand cunosti care sunt nevoile societatii, stii cum poti veni in intampinarea lor, iti doresti sa schimbi in bine viata oamenilor si gasesti partenerii dornici sa se implice, astfel de proiecte se contureaza in mod natural. ReadyNation Romania nu si-a dorit, insa, doar sa realizeze un proiect benefic, ci sa ofere si un exemplu de bune practici, de parteneriat intre sectorul privat si cel non-guvernamental, de implicare a comunitatii oamenilor de afaceri in educatie si pregatirea societatii pentru provocarile viitorului. “Povestioare cu tihna” este un proiect care merge dincolo de dorinta noastra de a sustine educatia copiilor, este un proiect care aduce “mai bine” intregii familii si, astfel, contribuie implicit la o educatie timpurie de calitate,” spune Gabriel Biris, Vice-Presedinte ReadyNation Romania

FrieslandCampina Romania face parte din compania olandeza Royal FrieslandCampina, organizatie aflata in topul celor mai mari producatori mondiali de lactate. FrieslandCampina este prezenta pe piata din Romania cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots și ofera o gama larga de produse: lapte de consum, iaurt, branza, unt si gustari pe baza de lapte.

ReadyNation Romania este o organizatie non-guvernamentala care promoveaza solutiile inovative de crestere a economiei si dezvoltare a fortei de munca prin educatie de calitate si pregatirea copiilor la standarde care sa le permita atingerea adevaratului potential in meseriile viitorului.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate