Mentine-ti grasimea corporala sub control

Timp estimat de citire:

0 minute, 27 secunde

Ultimele studii confirma faptul ca metoda corecta de evaluare a sanatatii nu este greutatea pe care o are o persoana, ci grasimea corporala, iar indicele admis la femei este sub 20 si la barbati sub 30.

De asemenea este recomandat sa gatesti acasa pentru ca asa vei putea controla ingredientele pe care le pui in mancare si nu te vei ingrasa. Gateste mancaruri sanatoase si slabe, fara grasimi sau prajeli. De asemenea iti pastrezi grasimea corporala in indicii recomandati daca mananci mult peste, bogat in omega 3. Alege sa consumi ton si somon.

health.msn.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate