Legume la tigaie, cu unt si mujdei de usturoi

Timp estimat de citire1 minut, 0 secunde

In ultimii ani din ce in ce mai multe persoane renunta la carne in favoarea legumelor. Practic, legumele isi recastiga titulatura de fel principal, nemaifiind tratate ca o simpla garnitura.

Pe langa faptul ca sunt mult mai sanatoase si ca nu ingrasa, comparativ cu produsele din carne, legumele se prepara si mult mai repede si mult mai usor. Practic, cu un cutit, un tocator, o tigaie si cateva condimente, oricine poate prepara o mancare delicioasa.

In materialul de astazi va propunem o reteta simpla de legume la tigaie. Avantajul acestei retete este ca se pepara in maximum 20 de minute. Puteti opta pentru o combinatie simpla de cartofi normali sau dulci, ciuperci, broccoli si sparanghel. Pentru un plus de gust recomandam sa folositi ulei de masline condimentat si unt, iar la final sa stropiti legumele cu putin mujdei taranesc.

In cazul in care nu concepeti nicio masa fara carne, legumele pot lua rolul unei garnituri delicioase.

Nu uitati. Indiferent daca sunteti sau nu consumator de carne, pentru o digestie usoara este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul de mai jos  https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate