Karmen: „Atunci cand te accepti, poti zambi cu incredere!”

Timp estimat de citire1 minut, 37 secunde

Carmen Simionescu, alias Karmen, este un artist young si fresh, cu un potential muzical enorm, fapt demonstrat de piesele deja lansate, precum „Domino”, „You Got It”, „Minte-ma”, „Viciul meu” si, cea mai noua, „Shake it“. Drumul ei catre celebritate a fost unul echilibrat din momentul in care a ales sa imbratiseze aceasta cariera, fiind o prezenta obisnuita in topurile de profil. Este o aparitie de senzatie, iar vocea si lookul pe care il afiseaza se completeaza de minune!

Carmen este o tanara extrem de ambitioasa si, dupa cum ne-a marturisit, a stiut de mica ce-si doreste. Va invit sa aflati multe lucruri interesante despre ea din interviul pe care ni l-a acordat in exclusivitate.

Slab sau Gras: Ce influenta a avut familia in orientarea catre domeniul muzical?

Parintii mi-au dat sansa de a ma descoperi inca de mica, practicand multe activitati extrascolare, precum tenis, baschet, volei, inot, dans, actorie si muzica. Prima mea pasiune a fost actoria, insa, fiind inconjurata de muzica, mi-am dat seama ca acolo este chemarea mea. Ulterior, sustinerea parintilor mei a fost vitala, am urmat cursuri de canto cu profesori renumiti, precum Ozana Barabancea si Crina Mardare. Iubesc ceea ce fac si ma bucur ca am sustinerea familiei. Fara motivarea lor si a echipei mele de la ATOM si Global Records, formata din oameni minunati, nu as fi ajuns aici.

Care a fost cel mai bun sfat primit de la tatal tau in ceea ce priveste cariera muzicala?

Tatal meu spune mereu: De ce sa castigi lumea, daca iti pierzi sufletul?!” L-am ascultat si aleg sa raman om intotdeauna, indiferent de cat de mult succes voi avea. Adevaratele valori pentru mine sunt modestia si onestitatea.

Ai vreo melodie care crezi ca te reprezinta mai bine sau de care te simti mai apropiata? 

„You Got It”. E ca o explozie de energie, are un „vibe” tineresc. Ador piesa si ma caracterizeaza datorita optimismului si versurilor care inspira nevoia de libertate specifica varstei mele.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate