Exercitii Pilates pentru corectarea posturii

Timp estimat de citire:

0 minute, 56 secunde

Pilates este o metoda de antrenament bazata pe exercitii care ajuta la intarirea corpului fara a adauga masa musculara. In timp, ajuta la dezvoltarea unui fizic sculptat si tonifiat. Actiunile controlate si repetitive sunt folosite pentru a realinia corpul. Starea de concentrare si tehnicile de respiratie sunt folosite pentru a incuraja miscarile gratioase si o mai buna constientizare a propriului corp.

“La antrenamentele de Pilates puteti capata rezistenta, un corp armonios, tonifiat, cu coapse subtiri si un abdomen plat”, afirma Mihaela Mutu, instructor certificat de Pilates in cadrul salii Neby Fitness din Bucuresti. Iata cateva exercitii care, executate cu regularitate, iti vor tonifia musculatura, imbunatatindu-ti astfel postura.

The Hundred

Din pozitie initiala stand pe spate, cu genunchii flexati si gamba paralela cu solul, formeaza un unghi de 90 de grade cu genunchii si soldurile. Mentine spatele in pozitie neutra. Inspira si ridica bratele pe linia umerilor cu palmele orientate catre inainte. Expira, ridica omoplatul deasupra solului, adu bratele pe langa trunchi si intinde picioarele la 45 de grade. Inspira adanc pentru 5 batai (mentine ritmul cu bratele), expira timp de 5 batai. Mentine pozitia si continua sa pulsezi bratele pentru 10 respiratii.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate