Consumul de lactate conduce catre un abdomen mai plat

Timp estimat de citire:

0 minute, 42 secunde

Noi cercetari sustin ideea potrivit careia aportul crescut de calciu si produsele lactate dietetice conduc catre reducerea stratului adipos de pe abdomen, cel putin in ceea ce-i priveste pe barbatii tineri, potrivit Agricultural Reasearch Services (ASR) din S.U.A.

Cercetatoarea Theresa Niklas de la Colegiul de Medicina din Houston a fost coordonatoarea proiectului. La studiu au participat 1306 persoane, femei si barbati, albi si de culoare, intre 19 si 38 de ani.

Dintre acestia, 31% dintre barbatii de culoare erau supraponderali, fata de 30% dintre albi, iar 48% dintre femeile de culoare erau supraponderale, fata de 29% dintre cele albe.

Studiul nu a demonstrat vreo asociere deosebita intre consumul lactatelor si aportul de calciu si supraponderalitate, insa barbatii care au participat la studiu si pe perioda acestuia au consumat mai mult calciu si lactate au beneficiat de reducerea stratului adipos de pe abdomen cu cativa centimetri.

Stefan Stan

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate