Ce afectiuni poate trata Mierea de Manuka

Timp estimat de citire1 minut, 50 secunde

Dovezile utilizarii mierii in scopul tratarii anumitor boli dateaza de mii de ani si provin din cele mai de vaza culturi antice, de la Summer si Egipt, pana la Imperiul Roman si civilizatia greaca. Daca Hipocrate utiliza mierea in combinatie cu anumite ierburi pentru tratarea diverselor boli si a ranilor, Cleopatra se folosea de proprietatile mierii pentru a-si mentine aspectul tanar al pielii si al tenului deopotriva.

Mierea de Manuka este putin diferita de toate celelalte tipuri de miere din mai multe motive. In primul rand, ea este produsa numai in Noua Zeelanda si Australia deoarece doar in aceste doua locuri din lume poate fi gasit arborele de Manuka. Pe langa asta, mierea de Manuka este si cel mai puternic antibiotic natural cunoscut pana in prezent si despre care studiile recente au confirmat faptul ca impiedica afectarea tesuturilor de catre microbi impiedicandu-i pe acestia sa provoace infectii acute in organism.

Pe site-ul Plantum.ro pot fi gasite printre altele, mai multe tipuri de produse bazate pe miere de Manuka si care apartin firmei producatoare Wedderspoon, recunoscuta pentru produsele de calitate superioara din miere de Manuka naturala 100% RAW (nepasteurizata si netratata termic). 

In cazul acestor produse, nivelul activ din miere este obtinut exclusiv pe cale naturala si nu contine organisme modificate genetic. Pana si stupurile albinelor care produc aceasta miere sunt construite din materiale care nu dauneaza mediului, iar acest lucru poate fi verificat prin faptul ca fiecare borcan este inregistrat pentru a putea fi detectata istoria lui incepand de la furnizor pana la apicultor.

            Dintre afectiunile pe care le poate trata mierea de Manuka putem sa enumeram urmatoarele:

  • Afectiuni Gastro-Intestinale: Helicobacter Pylori, Ulcer, Gastrita, Reflux Gastroesofagian, Halena Digestiva (miros neplacut in stomac);
  • Afectiuni ale Aparatului Respirator: Stafilococ Auriu, Rinita, Dureri in gat, Astm, Tuse Cronica/ Tabagica, Pneumonie, Bronsita Cronica/ Acuta;
  • Afectiuni ale Epidermei: Herpes, Psoriazis, Eczeme, Arsuri, Intepaturi de insecte, Alunite, Acnee;
  • Afectiuni ale Cavitatii Bucale: Paradontoza, Candida Bucala, Gingivita, Afte.

Produsele din miere de Manuka sunt recomandate atat pentru consum preventiv, cat si pentru a trata aceste afectiuni. Dintre acestea, produsele indicate sunt cele 100% RAW deoarece, fiind nepasteurizate, isi pastreaza perfect caracteristicile naturale.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate