Beneficiile eliminarii sucului si cafelei din dieta

Timp estimat de citire0 minute, 32 secunde

Ai o sansa mai mare sa slabesti rapid facand urmatoarea inlocuire: apa in loc de bauturi carbogazoase, ceai in loc de cafea dulce. Cercetatorii arata ca persoanele care elimina din meniul lor bauturile carbogazoase bogate in calorii, pierd mai mult in greutate decat daca ar renunta la caloriile din mancare!Persoanele care au participat la studiu si au renuntat la bauturile dulci au slabit mai mult decat persoanele care au tinut o dieta echilibrata dar nu au eliminat si bauturile carbogazoase. Cercetatorii considera ca eliminarea bauturilor din meniul zilnic, are efecte mai bune decat eliminarea caloriilor din mancaruri deoarece mancarea solida tine mai mult de foame decat bauturile.

RealAge

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate