Antrenament cardio inedit

Timp estimat de citire0 minute, 43 secunde

Exercițiile cardio aduc numeroase beneficii organismului. Fie că vrei să ai un tonus mai bun sau să pierzi în greutate, acest tip de mișcare te poate ajuta foarte mult. Antrenamentul de tip cardio este totodată un aliat al sănătății inimii tale. Aceasta beneficiază de pe urma exercițiilor, adaptându-se la efort.

De asemenea, aparatul respirator, sistemul osos și muscular, dar și psihicul vor avea numai de câștigat. Numeroase studii au evidențiat rolul benefic al antrenamentului cardio în echilibrul psiho-emoțional. Pentru această sesiune de exerciții vei avea nevoie de niște accesorii banale: două lavete care te vor ajuta să “aluneci” pe podea.

Descoperă un antrenament cardio eficient alături de Florin Prodana, instructor de aerobic și fitness! Execută mișcările alături de el sau inspiră-te pentru a-ți crea propriul program de antrenament.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate