Alex Velea: “Sportul ajuta in foarte multe feluri, dincolo de aspectul fizic”

Timp estimat de citire2 minute, 2 secunde

Unul dintre cei mai invidiati barbati ai momentului, atat pentru faptul ca isi imparte viata cu superba Antonia, cat si datorita corpului perfect, Alex Velea este vedeta copertei noastre pentru editia de Sarbatori!

Fara sa para ca se chinuie prea mult pentru un trup perfect lucrat, Alex este ceea ce numim inspiratie si motivatie. Corpul lui sculptat nu se datoreaza doar genelor bune, ci are in spate multe ore de “munca, perseverenta, sudoare, febra musculara” si o singura zi de “cheat”, dupa cum ne-a dezvaluit Alex, in care “isi face de cap din punct de vedere culinar”. In ce isi gaseste motivatia, ce regim alimentar urmeaza cu strictete, si mai ales de Sarbatori, precum si alte marturisiri in premiera, descoperiti in interviul pe care ni l-a acordat!

Slab sau Gras: Pentru noi, asa arata un om implinit. Este ceva ce iti lipseste in momentul de fata?

Alex Velea: Sunt om implinit, dar totodata imi lipseste timpul liber. Timpul liber pe care vreau sa il petrec cu familia. M-am obisnuit cu programul haotic pe care il impune viata de artist, cumva am gasit o ordine in toata dezordinea asta, dar acum ca am devenit tata simt nevoia sa stau mai mult timp cu ai mei.

Spune-ne, te rugam, trei lucruri in premiera despre tine…

Dincolo de reflectoare sunt un om simplu, usor tipicar si deloc arogant.

Stii sa gatesti? Ai o piesa de rezistenta in ceea ce priveste bucataria?

Stiu sa gatesc exact cat stiu toti baietii care au fost nevoiti sa se descurce singuri. Sportivii, sau cel putin cei pe care-i cunosc eu, stiu sa gateasca. Nu sunt un super bucatar, nu imi displace, dar nici nu este cea mai mare pasiune a mea.

Ai gatit vreodata impreuna cu cei mici sau ai gatit pentru ei?

Bineinteles. Adica pentru Dominic, pentru ca Akim de-abia acum incepe sa-si diversifice meniul. Am “gatit” lucruri simple, omlete sau paste, preferatale lui. Cele mai bune paste le face oricum Antonia.

Pe langa muzica, ce alta mare pasiune mai ai? 

Dansul si fitnessul. Sala este parte din viata mea si povestesc despre asta mereu, cred ca sportul te ajuta in foarte multe feluri, dincolo de aspectul fizic. Cei mici trebuie sa faca sport si sa se obisnuiasca asa pentru a avea o viata sanatoasa.

 

 

Cum de arati asa? Care este secretul patratelelor?

Nu este un secret, ci mai degraba un trio de succes, cel putin in cazul meu: ambitie, dieta, cardio.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate