7 simptome fizice ale stresului

Timp estimat de citire0 minute, 49 secunde

Pe langa manifestarile psihice neplacute, ce-ti pot afecta atat viata profesionala, cat si pe cea personala, stresul isi poate pune amprenta si asupra starii tale generale de sanatate.

Academia americana a medicilor de familie a informat recent ca stresul intens si constant accentueaza bolile cronice si poate duce la instalarea altor afectiuni, de aceea este important sa-ti dai seama cand esti prea stresat si sa iei o pauza de relaxare.

Iata care sunt sapte dintre cele mai comune simptome ale stresului:
1. Dureri de spate si de cap
2. Oboseala cronica
3. Dificultati in a respira normal
4. Schimbari de greutate fara un motiv aparent
5. Anxietate
6. Tulburari ale tranzitului intestinal, constipatie sau diaree
7. Insomnie

Daca ai unul sau mai multe dintre aceste simptome si stii ca te supui zilnic stresului, afla ca stresul iti afecteaza greutatea si deopotriva sanatatea, asa ca apeleaza la orice metoda de relaxare ti se potriveste, fie ca este vorba de un hobby, o sedinta de masaj, cateva minute de meditatie sau o baie aromata.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate