5 trucuri pentru ca ziua de luni sa fie mai frumoasa

Timp estimat de citire0 minute, 53 secunde

Inceputul saptamanii poate fi dificil daca nu ai la indemana cateva trucuri care sa te motiveze si sa te ajute sa te adaptezi mai repede la trecerea dintre weekend si saptamana de lucru. Iata ce poti face pentru o zi de luni minunata!

1. Planifica-ti o activitate de weekend: inainte sau dupa job, intalneste-te cu un prieten (nu coleg de serviciu), iesi intr-un pub, joaca-te pe calculator sau distreaza-te asa cum iti place.

2. Aranjeaza-te: te vei simti mult mai bine daca dedici mai multa atentie aspectului tau profesional. Trezeste-te putin mai devreme, aranjeaza-ti parul si alege-ti o tinuta care sa te faca sa te simti… de milioane!

3. Organizeaza si prioritizeaza: de obicei, lista de to-do este incredibil de lunga in prima zi a saptamanii. Ia lucrurile treptat, organizeaza-ti task-urile si prioritizeaza-le!

4. Asculta muzica preferata: poate ca suna ca un cliseu, dar multi dintre noi ascultam in masina un post de radio oarecare si uitam sa ascultam muzica preferata. Asculta melodia ta favorita din adolescenta si vei avea o extra-doza de energie!

5. Zambeste si fii recunoscator pentru tot ceea ce ai!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate