10 modele fitness de pe Instagram care te vor inspira să-ți intri in formă

Timp estimat de citire6 minute, 52 secunde

Dacă le admiri sau le privești cu invidie este alegerea ta. Realitatea este că modelele fitness de pe platforma Instagram se bucură de o popularitate uriașă. Noi te îndemnăm să ai o atitudine pozitivă și te lași inspirat pentru a face și tu schimbări benefice în stilul tău de viață.

O parte dintre cele 10 modele sunt mai mult pasionate de fitness și nutriție, pe când celelalte își expun trupurile perfect tonifiate și bronzate. Ce au în comun toate este numărul foarte mare de urmăritori, de cel puțin 4 milioane. Să facem cunoștință!

Sommer Ray – @sommerray

Followers: 25.2 milioane

În vârstă de numai 23 de ani, Sommer Ray este originară din Colorado, SUA. Este relativ nouă în industria fitnessului, începând să posteze imagini și clipuri cu ea din septembrie 2016. A devenit un superstar pe Instagram în scurt timp. Provine dintr-o familie de sportivi, ambii părinți fiind culturiști. A început să se antreneze la vârsta de 15 ani, de atunci câștigând mai multe concursuri de fitness locale. Are, de asemenea, un canal de you tube, unde postează clipuri cu antrenamente.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

black sand beaches 🥺💛☀️

O postare distribuită de Sommer Ray (@sommerray) pe

Michelle Lewin – @michelle lewin

Followers: 13,6 milioane

Michelle s-a născut în 1986, în Maracay, Venezuela. Și-a început cariera de model pe catwalk, dar la sugestia unui prieten a devenit bikini model. Pentru a arăta perfect în costum de baie a început să practice fitnessul.  În scurt timp a fost asaltată de oferte de la case de modă și producători de suplimente nutritive. Pentru ea antrenamentul și dieta au o importanță  crucială. Consideră că cele mai importante exerciții sunt sprinturile, fandările și ridicările laterale de picior și este o adeptă a antrenamentelor pe intervale.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All those lower body workouts is not a waste of time. It’s an investment.

O postare distribuită de Michelle Lewin (@michelle_lewin) pe

Jen Selter – @jenselter

Followers: 12,7 milioane

Jen are 26 de ani și este din New York. A început să se antreneze la vârsta de 15 ani. În timpul facultății, lucra part-time la o sală de fitness, unde se și antrena. Într-o pauză, a postat o poză cu ea în bikini, care s-a viralizat, Jen devenind vedetă a doua zi. A continuat să posteze fotografii și video-uri iar popularitatea ei în social media a crescut enorm. Între timp, a fost ofertată de televiziuni pentru a participa la diverse show-uri ca antrenor de fitness și a fost implicată în campanii publicitare pentru Nike și New Ballance.

Kayla Itsines – @kayla_itsines

Followers: 12,6 milioane    

Kayla are 29 de ani și este din Australia. Este personal trainer, autor și antreprenor de succes. Revista Time a numit-o pe Kayla unul dintre cei mai influenți 30 de oameni de pe internet în martie 2016. Este foarte cunoscută pentru cărțile digitale Bikini Body Guide și pentru una dintre cele mai populare aplicații de fitness – Sweat with Kayla. Povestea ei de succes a început după ce a ținut cursuri de nutriție și fitness și apoi a cerut participanților să îi trimită imagini înainte și după transformare. La sugestia vărului ei, a postat pozele pe Instagram. În câteva luni avea sute de mii de urmăritori, devenind un super star al social media.

Ana Cheri – @anacheri

Followers: 12,5 milioane

În vârstă de 34 de ani, californianca Ana Cheri are o poveste diferită. Succesul ei a pornit de la postările foarte reușite cu fotografii și sfaturi de fitness. Este posesoarea unui trup voluptos pe care și-l expune mai ales în costume de baie minuscule. Succesul ei de pe Instagram nu a rămas neobservat de marile companii și de televiziuni care au implicat-o în diverse campanii. A apărut în spoturi de promovare pentru curse la televiziunea americană Fox și a pozat în revista Playboy, în anul 2015. De curând și-a deschis propria sală de fitness în California.

Anllela Sagra – @anllela_sagra

Followers: 11,7 milioane

Anllela are 27 de ani, este din Columbia și este bodybuilder. Și-a început activitatea în lumea modei, menținându-și voit o siluetă foarte suplă. Un antrenor de fitness a îndrumat-o să-și schimbe complet abordarea. A început să fie interesată de antrenamentele cu greutăți și a participat cu mult succes la comepetiții de bikini fitness. Și-a postat întreaga călătorie pe Instagram share-uind fotografii și clipuri cu exerciții. Numai în anul 2017 se estimează că a câștigat 800.000 de dolari din modelling și postări publicitare pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.. ᴄŒᴜʀ ʙᴀᴛᴛᴀɴᴛ .. shot by @joeywrightphoto

O postare distribuită de ANLLELA SAGRA 🇨🇴 (@anllela_sagra) pe

Ulisses Jr – @ulissesworld

Followers: 7,5 milioane

Născut la New York, Ulisses a fost interesat de bodybuilding încă din școala generală. La liceu a practicat atletismul și fotbalul american. La 19 ani, a decis că are o șansă bună în lumea culturismului. S-a antrenat cu multă rigurozitate obținând un abdomen incredibil cu „8 pack” – 8 pătrățele. A câștigat numeroase competiții prestigioase, iar în prezent este antrenor și model fitness.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Rebel in me 🤙 #letsgo @boohoomanofficial X @swaelee 🔥🤟

O postare distribuită de Ulissesworld (@ulissesworld) pe

Simeon Panda – @simeonpanda

Followers: 6,7 milioane

Britanicul Simeon Panda a început să practice culturismul din adolescență. Apogeul carierei profesioniste a fost în anul 2013, când a câștigat un titlu european. A fost ulterior membru în juriul multor competiții de profil. Apare în numeroase clipuri pe you tube, are propriul brand de haine sport, numit Just Lift, și este considerat unul dintre cei mai importanți profesioniști din industria fitnessului din întreaga lume.

Eva Andressa – @eva_andressa

Followers: 5,6 milioane

Brazilianca Eva Andressa a început să practice fitness-ul pentru că se considerea prea slabă în adolescență. A obținut un corp de invidiat după ce l-a cunoscut pe actualul soț, antrenorul Jardel Barros. Are un palmares deosbit, câștigând numeroase concursuri naționale în Brazilia. S-a retras din activitatea competițională în 2009, devenind fitness model și o adevărată senzație pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bom dia! 💚

O postare distribuită de Eva Andressa 🍎🍃 (@eva_andressa) pe

Izabel Goulart – @izabelgoulart

Followers: 4,6 milioane

Izabel este un model celebru de origine braziliană, interesată de nutriție și fitness. Pentru mai bine de 10 ani a defilat în prezentările Victoria’s Secret. Pe Instagram postează des videoclipuri cu antrenamente intense, de la box la Pilates. Când postează astfel de clipuri folosește hashtagul #bodybylza.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Outdoor Shower 💛 Take 3

O postare distribuită de Izabel Goulart (@izabelgoulart) pe

                                                                                                                      

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate