Vești bune de la Milano: mai mulți nou-născuți ai căror mame au Covid-19 sunt perfect sănătoși

Timp estimat de citire1 minut, 7 secunde

Avem și motive de bucurie și speranță  în aceste momente întunecate din istoria contemporană: aproximativ patruzeci de copii care s-au născut zilele acestea la Spitalul de Copii Buzzi din Milano din mame pozitive sau suspectate ca fiind pozitive pentru noul coronavirus sunt într-o stare de sănătate excelentă.

Micuții au fost supuși imediat ce au venit pe lume tuturor controalelor care se impun. Cu toții au fost testați pentru coronavirus, iar rezultatele au fost negative, arătând că aceștia sunt în afara oricărui pericol.

În spitalul milanez, renumit pentru maternitatea sa, a fost recent amenajată o insulă neonatală. Este vorba despre un spațiu dedicat viitoarelor mame cu coronavirus și bebelușilor lor. Acesta a fost dotat cu un aparat de resuscitare cu piesa T (ventilator de respirație asistată), un pat „încălzitor pentru copii”, un oximetru și un contor de frecvență – toate donate. În felul acesta a fost făcută posibilă asistarea la nașatere a viitoarelor mame infectate sau posibil infectate cu Covid-19, precum și îngrijirea copiilor acestora în siguranță totală.

Fiecare măsură a fost pregătită astfel încât momentul nașterii, printre cele mai frumoase din viața femeilor și a familiilor acestora, să fie trăit în continuare cu toată bucuria pe care o merită.

Sursa: https://www.settenews.it/

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate