Toate dietele care functioneaza au aceste 10 lucruri in comun

Timp estimat de citire0 minute, 50 secunde

De ce unele programe de slabit dau rezultate si altele nu? Cum sa le identifici pe cele care merita atentia si eforturile tale? Iti vei usura considerabil misiunea de a gasi cea mai buna solutie pentru tine, daca vei tine cont de aspectele pe care le-am pus in evidenta.

Atunci cand ajungi in situatia de a cauta o dieta care sa te elibereze odata pentru totdeauna de povara kilogramelor in plus, e bine sa nu te pripesti si mai intai sa faci o minima cercetare. Ca sa nu dai gres cu alegerea, raporteaza-te la principiile enumerate mai jos. Acestea sunt cele zece puncte in care se intersecteaza toate dietele de succes.

Nu promit slabire rapida

Dietele eficiente pe termen lung promoveaza o scadere in greutate treptata, cu circa 500-900 de grame pe saptamana. „Daca pierdeti mai mult de 900 grame pe saptamana dupa paisprezece zile de dieta, este posibil sa pierdeti, de fapt, tesut muscular”, avertizeaza Nigel Penny, lector in stiinte nutritionale la Universitatea din Birmingham, Marea Britanie.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate