Spectaculos! Planul de 7 zile prin care scapi de dependenta de zahar!

Timp estimat de citire0 minute, 56 secunde

Delicios in cafele, ceaiuri sau prajituri, zaharul poate reprezenta un pericol imens pentru sanatate. Tinand cont de faptul ca schimba in bine gustul alimentelor, renuntarea la el pare o utopie, dupa ce o viata intreaga ai fost obisnuit sa il adaugi, de multe ori in exces, in alimente si bauturi.

Zaharul afecteaza ficatul, poate duce la diabet, cancer, obezitate, boli de inima, probleme dentare, hipoglicemie si poate da dependenta. In conditiile in care zaharul este atat de devastator pentru organism, iata solutia perfecta, un plan special de 7 zile care te ajuta sa scapi de consumul exagerat de zahar.

Luni: Renunta la „prostioare” dulci

In prima zi a saptamanii trebuie sa renunti la toate placerile dulci, care par nevinovate, dar care iti distrug organismul. Fara bomboane, briose, ciocolata si chiar fara dulcele pe care il consideri obligatoriu dupa masa de pranz. Poate parea dificil, insa e un pas pe care trebuie sa-l faci. In cazul in care observi ca pofta de dulce te copleseste, ai grija ca aceasta sa nu apara din cauza unor alte probleme, cum ar fi sindromul premenstrual sau perimenopauza, scaderea nivelului glicemiei sau oboseala puternica.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate