Spaghete cu creveti in sos de usturoi

Timp estimat de citire1 minut, 4 secunde

Sapaghetelor le datoram aparitia furculitei asa cum o stim noi astazi, adica cu multi dinti. Si daca aceasta a fost inventata in jurul anului 1700, va dati seama ca spaghetele nu sunt de ieri, de azi.

Nu se stie cu exactitate cate retete de spaghete exista in lume si asta pentru ca spaghetele pot fi gatite cu aproape orice. Mai mult, spaghetele pot lua forma atat a unui fel de mancare principal, cat si a unui desert delicios.

Cu toate acestea, perceptia generala este ca pastele fainoase, categorie in care intra si spaghetele, nu sunt sanatoase si ingrasa. Adevarul este undeva la mijloc, pentru ca doar pastele din faina alba, consumate zilnic, duc la aparitia kilogramelor in plus. Pastele din grau dur, adica cele pe care italienii le consuma de sute de ani, nu doar ca nu ingrasa, dar ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase si a unui nivel optim de zahar in sange.

In filmuletul de astazi va propunem o reteta simpla de spaghete cu creveti in sos de usturoi. Se prepara repede si se mananca si mai repede. Sunt atat de bune incat daca exagerati cu portiile, s-ar putea sa aveti nevoie de o pastila de Efi-Digest, pe care o puteti comanda accesand acest link: https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate