Salata cu valeriana, rucola, peste afumat si portocala

Timp estimat de citire0 minute, 51 secunde

Chiar daca la prima vedere pare o reteta facuta din ce ingrediente am mai avut prin casa, in realitate vorbim despre una dintre cele mai delicioase salate mancate vreodata.

Secretul gustului ei sta tocmai in asocierea pestelui afumat cu portocala, doua produse pe care nu le prea vrezi impreuna. Dar chiar si asa, fara dressingul cu miere, ulei de masline si otet, pestele si portocala nu ar avea niciun farmec printre frunzele de rucola si valeriana.

Judecand dupa tipul ingredientelor aceasta salata nu este nici foarte scumpa si nici nu necesita mult timp de preparare.

Pentru doua portii zdravene aveti nevoie de un peste afumat si dezosat, o caserola de valeriana si una de rucola, 2 portocale potrivite, putina miere, ulei de masline, oțet, sare, piper, boia si seminte.

Salata poate fi consumata atat ca fel principal, cat si ca garnitura.

Pentru o digestie buna este bine sa aveti in casa o cutie de Efi-Digest, supliment alimentar natural, pe care il puteti comanda accesand link-ul:  https://www.catena.ro/vitamine-minerale-si-suplimente/tulburari-digestive/naturalis-efi-digest-20-comprimate-filmate.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate