Reteta vinete umplute

Timp estimat de citire1 minut, 10 secunde

Calorii/portie: 340 Preparare: 60 minute Dificultate: scazuta

Ingrediente: 2 vinete mari, 1 rosie coapta mare, 250 g sunca, 250 g branza degresata, 30 g paine prajita, piper alb

Prepararea vinetelor

Taiati vinetele longitudinal pe jumatate, sarati-le si lasati-le la scurs timp de 20 de minute pentru a se scurge bine de apa. Intre timp, cojiti rosia si indepartati semintele. Taiati apoi rosia, sunca si branza in cubulete. Taiati continutul vinetelor in cubulete si pastrati carcasa lor, coaja, pentru a va servi ca recipient. Amestecati miezul vinetei taiat in cubulete cu bucatelele de branza, de rosie si de sunca, apoi adaugati sare si piper dupa gust. Umpleti carcasele vinetelor cu amestecul obtinut si acoperiti-le cu branza rasa si cu painea prajita sfaramata. Puneti cele patru jumatati de vinete la cuptor, dar nu inainte de a le tavali prin unt pentru a nu se lipi de tava. Tineti-le la cuptor timp de 35-40 de minute.      

Vinetele umplute in cura de slabire

Vinetele umplute ajuta in cura de slabire daca in perioada dietei se consuma constant, timp de 7 zile, dupa cum  urmeaza:
Luni
Mic dejun : un fruct, cafea fara zahar
Pranz : vinete umplute
Cina : salata de legume
Marti
Mic dejun : iaurt degresat
Pranz : vinete umplute
Cina : carne fiarta

Pentru urmatoarele zile ale saptamanii  se vor consuma alimentele din zilele precedente : cele de luni – miercuri, cele de marti – in ziua de joi si asa mai departe.   

Ana Macovei

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Niciun comentariu