Persoanele obeze prezinta un risc ridicat de a suferi depresii

Timp estimat de citire0 minute, 24 secunde

Persoanele obeze prezinta un risc ridicat de a suferi depresii, iar persoanele depresive risca foarte mult sa devina obeze, arata un studiu condus de cercetatorii olandezi.

“Exista o asociere reciproca in timp intre depresie si obezitate“, a declarat doctorul Floriana S. Luppino, de la Centrul Medical al Universitatii Leiden, din Olanda.. Astfel, Luppino si colegii sai au descoperit ca obezitatea creste riscul aparitiri depresiei cu 55%, iar depresia creste cu 58% riscul aparitiei obezitatii la indivizii cu greutate normala.

news.yahoo.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate