Retentia de apa este una din cele mai in voga probleme in ziua de astazi. Ea este reprezentata prin acumularea excesiva la nivelul tesuturilor a unei ..
Consumul de peste ar trebui sa fie mereu prezent in preocuparile noastre culinare. Este o sursa excelenta de proteine si de acizi grasi esentiali, dar..
Racoritor, parfumat si cu un gust mieros, mai mult decat placut, nu e deloc de mirare ca se bucura de un loc privilegiat in clasamentul celor mai iubi..
In linii mari, simplu, putem defini carnea in dieta ca sursa de macronutrienti (proteine) si micronutrienti (vitamine, minerale). Nuantele in ceea ce ..
Ca micul dejun este o masa importanta, daca chiar cea mai importanta masa a zilei, nu mai incape nicio indoiala. Dar ce anume sa mancam pentru a nu-i ..
Originare din Asia Mica, ciresele sunt unele din cele mai populare fructe, caracterizate prin culorile atractive, textura, aspectul apetisant si gustu..
Toxiinfectiile alimentare sunt imbolnaviri cu simptomatologie predominant digestiva, cauzate de ingestia de microorganisme patogene sau de toxine ale ..
Desi multi atribuie postului doar o conotatie religioasa, trebuie inteles faptul ca acesta a fost gandit pentru a fi benefic organismului si pentru a ..