Meniul echilibrat: ce trebuie să conțină

Timp estimat de citire:

0 minute, 40 secunde

Auzim tot mai des vorbindu-se despre cât de important este să mâncăm sănătos. Puțini dintre noi însă înțeleg cu adevărat ce înseamnă acest lucru. Tocmai de aceea, am decis să cerem lămuriri unui medic specialist.

Am discutat, pe larg, cu dr. Elena Țambrea, medic nutriționist în cadrul Clinicii KiloStop, din București, despre principiile alimentației sănătoase și regulile de aur în stabilirea meniului zilnic. Ne-a explicat cum să ne compunem un plan de alimentație echilibrat și cum să apreciem corect porțiile pentru a evita câștigul ponderal. De asemenea, a precizat ce ar trebui să avem pe masă la micul dejun, ce e bine să consumăm la masa de prânz, precum și care este formula cinei perfecte.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate