Mare provocare: 3 femei de peste 115 kg vor sa slabeasca cu Kangoo Jumps!

Timp estimat de citire:1 minut, 25 secunde

Sute de persoane din 8 tari europene dornice sa-si redefineasca silueta s-au inscris in campania de slabit prin Kangoo Jumps, lansata de Kinga Sebestyen, cunoscuta antrenoare si promotoare a acestui sport. Printre ele se numara si 3 femei cu o greutate de peste 115 kilograme care vor sa ajunga la un statut ponderal cat mai apropiat de cel normal, in numai 3 luni. Tinta lor este sa dea jos 20, chiar 30 de kilograme!

„Dupa ce am anuntat programul «Kangoo Jumps slabeste sanatos», s-au inscris sute de oameni care vor sa scape de kilogramele in plus pana de sarbatori. Sunt multi care au nevoie sa dea jos 5-10 kilograme, insa avem cazuri si mai dificile. Mai exact, trei femei care au 116, 118 si, respectiv, 120 de kilograme”, a declarat Kinga Sebestyen.

Cele 3 femei vor trebui sa vina la orele de Kangoo Jumps de 3 ori pe saptamana si, monitorizate de instructori acreditati, sa aiba un regim alimentar echilibrat. „Nu vrem sa se infometeze, ci sa manance corect si sa faca miscarea pe care o recomandam. Anii trecuti, in programul Fat Burning, am avut cazuri in care persoanele inscrise au slabit si 30 de kilograme prin Kangoo Jumps. Se poate, asadar!”, a subliniat antrenoarea.

Caravana saltareata

Kinga Sebestyen va avea in aceasta toamna 8 evenimente „Kangoo Jumps slabeste sanatos”, la care poate participa oricine doreste sa faca sport sub indrumarea sa.

Seria de evenimente a inceput in Baia Mare si se va termina pe 6 noiembrie in Iasi.

Astfel, cei care sunt pasionati de Kangoo Jumps sau vor sa incerce pentru prima data aceasta disciplina o pot intalni pe Kinga Sebestyen in aceste orase:

Baia Mare (15 octombrie)

Bucuresti (19 octombrie)

Targu Mures (20 octombrie)

Brasov (22 octombrie)

Timisoara (27 octombrie)

Arad (28 octombrie)

Reghin (31 octombrie)

Botosani (4 noiembrie)

Radauti (5 noiembrie)

Iasi (6 noiembrie)

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate