Mananca peste o data pe saptamana!

Timp estimat de citire0 minute, 37 secunde

Un nou studiu publicat luna trecuta in Jurnalul American de Medicina Preventiva arata ca oamenii care mananca peste in mod regulat au un creier mai voluminos si mai puternic decat cei care nu consuma aproape niciodata peste.

De ce este acest lucru important? „Este esential sa intelegem efectele consumului de peste asupra structurii creierului pentru a determina factorii modificabili ce pot diminua riscul deficitelor cognitive si al dementei”, a declarat autorului studiului, dr. Cyrus Raji. Volumul materiei cenusii din ariile responsabile de memorie si cognitie la seniorii sanatosi este mai mare in cazul celor care consuma peste o data pe saptamana. Orice tip de peste este bun, important este sa fie consumat fiert sau preparat la cuptor, niciodata prajit, mentioneaza autorului studiului.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate