Lipsa de sport (nu supraalimentatia) duce la obezitate

Timp estimat de citire0 minute, 35 secunde

Avem o veste buna pentru cei care vor sa slabeasca si sa nu se mai ingrase niciodata: o echipa de cercetatori americani a descoperit secretul slabirii de durata!

Daca pana acum iti numarai caloriile si te straduiai sa mananci cat mai putin, afla ca trebuie sa-ti schimbi programul. Cercetatorii au descoperit ca, in ultimii ani, orele petrecute facand miscare au scazut dramatic, in special in randul femeilor tinere, in timp ce IMC-ul (indicele de masa corporala) mediu a crescut. Consumul de calorii a ramas neschimbat in ultimele doua decenii, insa rata obezitatii continua sa creasca in SUA. Rezultatele studiului arata ca, pentru a nu te ingrasa, este necesar sa faci miscare, nu doar sa mananci mai putin.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate