Kendall Jenner a detronat-o pe Gisele Bündchen, devenind cel mai bine platit manechin din lume. Suma castigata e fabuloasa!

Timp estimat de citire1 minut, 42 secunde

Dupa 15 ani de suprematie, Gisele Bündchen nu mai este cel mai bine platit model din lume. Frumoasa brazilianca in varsta de 37 de ani a fost depasita anul acesta de mai tanara Kendall Jenner, reprezentantul „clanului” Kardashian in lumea modei.

A fost doar o chestiune de timp pana cand noua generatie de Instagirl urma sa dea lovitura. Inevitabilul s-a produs si, la numai 22 de nai, Kendall Jenner a preluat anul acesta pozitia dominanta in clasamentul top-modelelor cu cele mai mari venituri. Potrivit revistei Forbes, din iunie 2016 pana in iunie 2017, aceasta a castigat aproape 22 milioane de USD atat din defilarile pe podium, cat mai ales din publicitatea realizata prin intermediul contului sau Instagram, urmarit de nici mai mult nici mai putin de 85 de milioane de oameni! De altfel, Kendall a lipsit de la ultimele mari evenimente de moda de la New-York, Londra, Paris sau Milano. Nu a fost prezenta nici la spectacolul Victoria’s Secret de acum cateva zile, desi face parte dintre Ingeri. Toate acestea ne fac sa deducem ca sora mai mica a lui Kim Kardashian a reusit sa semneze niste contracte foarte avantajoase cu Estée Lauder, La Perla, Adidas si alte branduri mari.

Model XXL, in Top 10

Pentru prima data din 2002, Gisele Bündchen coboara o treapta in acest prestigios clasament, ea castigand in ultimul an 17,5 milioane de USD, o suma substantiala avand in vedere ca supermodelul s-a retras de pe podiumurile prezentarilor de moda. Pozita a treia a fost adjudecata de o prezenta noua a acestui Top10. Vorbim de Chrissy Teigen, sotia lui John Legend (insarcinata cu al doilea copil), care le-a devansat pana si pe frumoasele surori Hadid, cumuland 13,5 milioane de USD din contractele de imagine pentru diverse branduri, inclusiv pentru unele bauturi. Prin comparatie, Gigi si Bella Hadid se afla pe locurile 5 si 9, cu venituri de 9,5 si 6 milioane de USD. A zecea pozitie este ocupata de Ashley Graham, modelul american cu forme generoase, care, desi nu se incadreaza in tiparele frumusetii clasice, beneficiaza de contracte uluitoare, ce i-au adus in ultimul an venituri de 5,5 milioane USD.

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate