Igiena alimentatiei

Articole alese pentru tine

Totul despre nutritie
Alimente fara grasimi ascunse
Pericolul de la coltul strazii

La serviciu sau acasa, comoditatea oferita de fast-food transforma bucataria intr-o camera inutila. Pe masura ce demodata bucatarie pierde teren in fa..

Esti dependenta de ciocolata?

Obisnuieste-te sa imparti ciocolata cu iubitul tau, fara mustrari de constiinta. Multe dintre noi devoram acest deliciu din pura placere sau chiar din..

Alcoolul, alimentul toxic

Desi s-au cunoscut mereu efectele nocive ale consumului excesiv, omul a avut o atractie continua pentru bauturile alcoolice, din motive lesne de intel..

Ospetele traditionale de Craciun, prilej de bucurie si… probleme digestive

Pe langa semnificatia religioasa a Craciunului, oamenii i-au dat, din cele mai vechi timpuri, si un inteles mai… „lumesc”, folos..

Aditivii alimentari

Aditvii alimentari sunt substante chimice adaugati în alimente sau bauturi cu scopul de a ameliora diverse proprietati ale acestora : gustul, cu..

Carnea, recomandari si atentionari

Importanta carnii pentru buna functionare a organismului nu poate fi contestata, datorita continutului crescut de proteine de calitate superioara si d..

Termen de valabilitate: 2 ani! Sanatos sau nu?

Va mai amintiti ce mancare buna facea bunica?! Ce prajituri, ce piureuri si chiftelute, ce compoturi… Dar cata munca in bucatarie, pentru ca to..

Avantajele gatitului cu aburi

Metoda gatitului la aburi a inceput sa fie folosita inca inainte ca omul sa descopere focul. Mancarea era gatita deasupra izvoarelor termale sau pietr..