Fiica celebrei antrenoare Kinga Sebestyen a slabit 60 de klograme!

Timp estimat de citire1 minut, 12 secunde

Transformare uluitoare! Fata cunoscutei antrenorare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, a reusit performanta de a da jos 60 de kilograme cu ajutorul sesiunilor de sport si dieta recomandate de mama ei. Tanara in varsta de 24 de ani are in prezent o forma fizica de invidiat si a devenit atat de fascinata de stilul de viata sanatos, incat a facut studii speciale pentru a deveni presenter autorizat Kangoo Jumps. Ea detine acum o diploma de acreditare si preda aceasta disciplina celor care vor sa faca sport ori sa devina la randul lor instructori Kangoo Jumps.

Antrenamente in aer liber in Parcul Tineretului

Cu o noua silueta si un moral la inaltime, tanara va urca pe scena, sambata, 17 iunie 2017, incepand cu ora 17.00, alaturi de mama ei, in Parcul Tineretului din Bucuresti si, impreuna, vor face sport alaturi de cei care doresc sa faca miscare in aer liber. Cu aceasta ocazie, Kinga Sebestyen va da startul unei serii de antrenamente pe ghete Kangoo Jumps si va lansa un nou program Kanjoo Jumps care lucreaza nu doar muschii corpului, ci si pe cei faciali, aratandu-ne metoda prin care putem ramane tineri si plini de energie. Cei care doresc sa participe gratuit la orele de Kangoo Jumps din Parcul Tineretului trebuie sa ajunga la 16.30 la standul Kangoo Jumps Romania pentru a inchiria ghetele pe baza buletinului de identitate. Acestia vor primi si o sticla de apa, tricouri, vitamine si vor avea parte de multe alte surprize.

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate