Expo Sport si Agrement se deschide pe 25 februarie, la ROMEXPO

Timp estimat de citire3 minute, 21 secunde

Expozitia de articole sportive, echipamente si accesorii – EXPO SPORT SI AGREMENT (www.exposport.ro) va avea loc intre 25 si 28 februarie, in Pavilionul C6 al Centrului Expozitional ROMEXPO.

Evenimentul isi doreste promovarea sportului in randul tuturor categoriilor de varsta, de la cei mici pana la bunici, prin crearea unui spatiu de interactiune intre ofertantii de articole si servicii destinate sportului si publicul interesat de activitati recreative. Pe parcursul celor patru zile ale manifestarii, pasionatii si practicantii diverselor sporturi vor avea acces atat la echipamente si accesorii, cat si la sfaturi provenind din partea producatorilor, distribuitorilor si profesionistilor din domeniu.

Ati auzit de schiul de vara?

Noi discipline sportive incep sa prinda la romani, cum ar fi schiul-role.Iubitorii schiului alpin, ai snowboarding-ului sau al schiului fond au posibilitatea, in cadru evenimentului de la Romexpo, sa testeze echipamente care ofera posibilitate practicarii acestor sporturi si in extrasezon. Aceste echipamente au fost concepute pentru a tine in forma, pe timpul verii, sportivii profesionisti, existand campionate mondiale de schi-role chiar in calendarul competitional al Federatiei Internationale de Schi.

La Expo Sport si Agrement se gasesc echipamente pe role, cu durabilitate mai buna, datorata noilor tehnologii care sunt destinate cresterii performantei in manevrabilitate. Pentru vizitatorii expozitiei, in perioada 25-28 februarie 2016, se aplica reduceri cuprinse intre 10 si 20%, la precomenzile pentru achizitionarea unor astfel de produse.

Pardoseli pentru diferite discipline sportive

Companii din domeniul amenajarilor interioare si exterioare pun la dispozitia vizitatorilor EXPO SPORT SI AGREMENT oferte diverse de produse indispensabile practicarii diferitelor sporturi. Printre produsele care vor fi prezentate se numara si pardoselile destinate unor sporturi precum: atletism, schi, tenis, baschet, futsal (fotbal de sala), hochei, etc. Publicul interesat va avea acces la pardoseli sportive atat pentru exterior, cat si pentru interior, moderne si usor de instalat, apartinand unor branduri internationale cunoscute.

Reduceri semnificative, pentru suplimente nutritive de top, la EXPO SPORT si AGREMENT

Deoarece dietele si un stil de viata modern presupun suplimente nutritive pure, evenimentul de la Romexpo vine in intampinarea vizitatorilor cu o zona amenajata cu astfel de produse. Astfel, cei preocupati de un stil de viata sanatos si de activitati sportive ce presupun un efort sustinut si un consum caloric mare vor gasi la targ suplimente nutritive prezente in premiera pe piata romaneasca. Calitatea acestora este data de faptul ca sunt lipsite de arome artificiale sau indulcitori, continand numai ingrediente autentice si naturale. Pe parcursul zilelor de targ, acest tip de nutrienti pot fi achizitionati la preturi speciale, cu un discount de cel putin 20%.

Demonstratii de “baseball romanesc”

Sportul national, oina, va fi prezent in cadrul Expo Sport si Agrement 2016, in cadrul proiectului Iubesc Oina. Astfel, pe tot parcursul desfasurarii competitiei vor avea loc sesiuni de initiere in oina, o serie de concursuri si meciuri demonstrative, care sa promoveze si sa educe copii si adultii in sensul practicarii acestui sport.  

Spiritul nordului intruchipat de echipamente sportive moderne

La Expozitia de articole sportive, echipamente si accesorii – Expo Sport si Agrement, vizitatorii vor putea achizitiona echipamente de calitate superioara produse de firme cunoscute din tarile nordice renumite pentru produse modern, in acord cu nevoile consumatorilor. Din cadrul expozitiei nu vor lipsi accesoriile si articolele destinate sporturilor extreme. Vizitatorii vor putea asista si la diverse demonstratii, prin care se urmareste promovarea sportului in randul copiilor si tinerilor.

Pe parcursul Export Sport si Agrement 2016 se vor desfasura sesiuni de networking intre specialisti, sportivi incepatori si profesionisti, autoritati in domeniu si asociatii de profil. Evenimentul este organizat in aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei-editia de primavara (www.targuldeturism.ro ) si TMA – Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare (www.tma-expo.ro ).

Program de vizitare:
  –   25–27 februarie 2016 (joi-sambata): intre 10.00 si 18.00
  –   28 februarie 2016 (duminica): intre 10.00 si 16.00
Loc de desfasurare:
Pavilionul: C6
Acces:
Bilet intrare adulti / studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.
Tarif acces parcare: 3 lei/ ora
Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei de vanzare bilete de pe website-ul www.exposport.ro

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate