Dublu record mondial pentru cele mai lungi picioare

Timp estimat de citire:

1 minut, 26 secunde

O fată de 17 ani din Texas a spulberat recent două recorduri mondiale, devenind dintr-un foc femeia cu cele mai lungi picioare din lume, dar și adolescenta cu același titlu. Lungimea picioarelor ei este cu adevărat amețitoare! Reprezintă 60% din înălțimea corpului.

Maci Currin din Cedar Park, statul Texas, este posesoarea celor mai lungi picioare din lume în cazul sexului feminin, informează CNN. Conform Guiness, piciorul ei stâng are o lungime de 134,6 cm, iar cel drept – de 134,1 cm.

Mama ei povestește că fata a fost dintotdeauna mult mai înaltă decât alți copii de vârsta ei. A existat și o predispoziție genetică evidentă în acest sens: tatăl ei are 1,95 m înălțime, fratele – 1,93 m, iar mama – 1,70 m. Tânăra i-a depășit însă pe toți, ea având acum o înălțime incredibilă de 2,08 m!

„Undeva în urmă cu un an, a încetat să-mi mai pese ce cred oamenii despre mine. Din moment ce nu mi-a mai păsat, nu m-a mai afectat”, a declarat Currin pentru Guiness. Ea recurge acum la rețelele de socializare pentru a-i inspira și pe alții să-și accepte înălțimea: „Sper ca femeile înalte să înțeleagă că înălțimea lor este un dar. Nu trebuie să-ți fie rușine pentru înălțimea ta. Trebuie să înveți să accepți acest lucru.”

Maci Currin postează frecvent video-uri în care vorbește despre imaginea corporală și încrederea în sine, atrăgând de fiecare dată milioane de vizualizări. Contul ei de pe Tiktok are peste 1,7 milioane de fani, iar cel de pe Instagram – peste 50.000.

Sursa: www.cnn.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate