Dr. Anthony Fauci, expertul imunolog al guvernului american: „Recomand și iau personal suplimente cu vitamina D”

Timp estimat de citire:

1 minut, 13 secunde

Cel mai reputat specialist în imunologie din Statele Unite încurajează administrarea de vitamina D ca măsură de reducere a riscului de infecție. Dr. Anthony Fauci este director al Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase din SUA și unul dintre cei mai importanți membri ai grupului de lucru pentru lupta împotriva coronavirusului de la Casa Albă.

În general destul de rezervat în ceea ce privește utilitatea suplimentelor alimentare în combaterea infecției cu SARS-CoV2, dr. Fauci a făcut de curând o declarație surprinzătoare legată de vitamina D. Într-un interviu live pe Instagram în care a discutat cu actrița Jennifer Garner despre sistemul imunitar și rolul suplimentelor alimentare în întărirea acestuia, acesta și-a afirmat încrederea în beneficiile acestei vitamine.

„Dacă aveți deficiență de vitamina D, acest lucru are impact asupra susceptibilității la infecție. Așadar, nu am vreo reținere în a recomanda suplimentarea aportului de vitamina D. O fac eu însumi, iau suplimente cu vitamina D”, a precizat dr. Fauci.

De altfel, în ultima vreme au apărut o serie de studii care sugerează că administrarea de suplimente cu vitamina D ar putea fi o abordare sigură și promițătoare pentru scăderea riscului de infecție respiratorie acută, dar și de dezvoltare a formelor grave de COVID-19.

Îți poți asigura doza optimă de Vitamina D, luând suplimentul alimentar Naturalis Vitamina D3 2000 UI.

Sursa: www.cnbc.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate