Din secretele Victoriei Beckham: 3 obiceiuri alimentare mai puțin obișnuite

Timp estimat de citire:

2 minute, 27 secunde

Este mereu suplă, plină de energie și are o piele radiantă. Și asta chiar dacă a trecut prin patru sarcini și, deși nu pare, nu mai e demult la prima tinerețe – a împlinit 46! Ei bine, Victoria Beckham este încă un exemplu cât se poate de clar că nimic nu vine de la sine.

Când vine vorba stilul de viață sănătos, fosta componentă a trupei Spice Girls este una dintre cele mai disciplinate celebrități. „Am așteptări mari de la corpul meu. Și nu sunt niciodată bolnavă. Trebuie să fii bun cu corpul tău, dacă ai așteptări de la el”, și-a explicat la un moment dat Victoria abordarea. Așadar, nu-i deloc de mirare că ea face cu regularitate exerciții fizice și are foarte mare grijă la ceea ce bea și mănâncă.

Dincolo de setul de reguli obișnuite, pe care le respectă cu strictețe, soția lui David Beckham mai are câteva trucuri care o ajută să se mențină într-o formă atât de grozavă. Să vedem despre ce este vorba:

Consumă oțet de mere dimineața

Vedeta a dezvăluit că ia două linguri de oțet de mere în fiecare dimineață, imediat ce se trezește. Distribuind o poză cu sticla de oțet pe contul ei de Instagram, ea i-a încurajat pe fani să „fie curajoși”, mărturisind că-și începe fiecare zi cu administrarea acestuia, pe stomacul gol.

Ritualul ei nu se încheie aici, doza de oțet, fiind „urmată de… lămâie proaspăt stoarsă în apă clocotită”, așa cum a precizat în textul ce a însoțit poza din postare.

Își face smoothie-uri verzi

Băutura pe care adoră să și-o prepare e cunoscută în casa familiei Beckham drept „monstrul verde” de la micul dejun. Pentru realizarea acestui smoothie, Victoria recurge la un amestec nutritiv format din mere, kiwi, lămâie, spanac, broccoli și semințe de chia.

Din acest punct de vedere, cântăreața de origine britanică împărtășește același obicei cu duceasa de Cambridge. La fel ca aceasta, Kate Middleton obișnuiește să consume la prima masă a zilei un smoothie verde energizant.

Mănâncă mult avocado

Victoria Beckham a declarat într-un interviu pentru „The Telegraph” că este un mare consumator de avocado. Nu doar că-l include în meniu în fiecare zi, dar îi acordă un privilegiu special și în ceea ce privește cantitatea. „Mănânc trei sau patru avocado pe zi”, a precizat aceasta. Motivul? A spus că face acest mic abuz pentru a-și menține pielea sănătoasă. Ce-i drept, efectul se vede. Victoria are un ten impecabil și este frecvent asaltată cu întrebări legate de modul în care și-l îngrijește.

Pentru o piele sănătoasă și frumoasă, încearcă Benesio BeautyCell.

Sursa: www.hellomagazine.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate