David și Victoria Beckham au renunțat la carne

Timp estimat de citire:

0 minute, 59 secunde

David Beckham și soția sa Victoria și-au schimbat obiceiurile alimentare în urma unei „săptămâni de wellness” petrecută la un spa din Baden Baden, Germania. David admite că nu a fost ușor pentru el să adopte o dietă fără carne.

Victoria a mai încercat în trecut să devină vegană, dar acum mănâncă în principal legume și pește, în timp ce David este un adept nou al dietei fără carne. În timp ce mânca mango, avocado, pepene galben și stroganoff cu ciuperci la  centrul de wellness din Germania, fostul fotbalist a recunoscut că și-a schimbat obiceiurile alimentare și  „nu a fost ușor”, dar adaugă că i s-a părut „de fapt plăcut ”.  

 Centrul la care s-a cazat celebrul cuplu se numește Villa Stephanie. Acolo un bucătar personal și un nutriționist le-au servit mese sănătoase, vegetariene, ca partea a unui program sănătos de lux. O săptămână în acest loc, unde printre servicii se numără terapia cu ozon, exercițiile Qi Gong sau drumețiile montane organizate, începe de la aproximativ 4000 de euro/persoană. 

Sursa: The Mirror

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate