Cina dupa ora 20, periculoasa pentru silueta

Timp estimat de citire:

0 minute, 39 secunde

Chiar daca aportul caloric zilnic total este acelasi, persoanele care iau cina in jurul orei sau dupa ora 20:00 au un indice de masa corporala mai mare decat cel al persoanelor care termina de mancat mai devreme, arata un studiu realizat recent de Universitatea Northwestern din SUA.

Studiul a fost facut pe 52 de adulti tineri sau maturi si a scos la iveala faptul ca mancatul dupa ora 20 creeaza un adevarat cerc vicios: pe de o parte, seara avem tendinta de a nu ne mai gandi la calorii si de a manca mai multe alimente hipercalorice, iar pe de alta parte dimineata nu ne mai este atat de foame si sarim peste micul dejun, ajungand sa fim infometati seara. Solutia? Luati o cina usoara, pana in ora 18 si nu sariti niciodata peste micul dejun!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate