Ce trebuie sa stii despre dieta Slim-Fast

Timp estimat de citire2 minute, 24 secunde

Dieta Slim-Fast este un regim alimentar cu state vechi. A aparut initial ca brand pentru o serie de shake-uri dietetice pentru ca astazi sa fie un regim alimentar in toata regula, compania din spatele sau propunand, ca parte a planului alimentar, si o varietate de supe, paste, batoane si gustari. Ce promite dieta Slim-Fast? O scadere lenta si sanatoasa in greutate si sustinerea unei intregi comunitati online pe durata regimului. Iata ce trebuie sa stii despre dieta Slim-Fast!

Dieta Slim-Fast propune o abordare in patru etape a scaderii in greutate: controlul portiilor de mancare, consumul alimentar inteligent, practicarea de exercitii fizice in mod regulat si sustinerea din partea comunitatii Slim-Fast. Initiatorii acestui regim alimentar, bazat pe studii stiintifice, afirma ca in primele luni de dieta, daca respecti intocmai recomandarile, poti pierde aproximativ 10% din greutatea corporala avuta la momentul inceperii programului.

Dieta Slim-Fast: ce ai voie si ce nu ai voie sa mananci

Dieta Slim-Fast presupune consumul a 6 mese mici si gustari pe zi, doua dintre mesele principale si una dintre gustari constand in produse Slim-Fast. Este vorba despre batoane proteine (200 calorii/bucata) si batoane Slimfast (100 calorii/bucata), cat si 8 tipuri de skake-uri proteice la cutie si alte 6 sub forma de pudra, care trebuie amestecate cu lapte degresat.

Cat despre restul meselor de peste zi, acestea pot consta in mancarurile tale preferate, preferabil sanatoase, in limita a 1200-1500 de calorii pe zi. Cu toate acestea, expertii Slim-Fast iti recomanda ca, la fiecare masa, sa iti umpli farfuria pe jumatate cu legume sau leguminoase, un sfert, cu proteine slabe, iar sfertul ramas, cu amidon (paste sau paine din cereale integrale, orez brun, cartofi sau porumb). De asemenea, de-a lungul zilei, este important sa faci miscare 30-60 de minute.

Urmand principiile dietei Slim-Fast, vei pierde kilogramele in exces incet, dar sigur, in ritmul a 0,5 – 1 kg pe saptamana.

Dieta Slim-Fast: beneficii

  • Este usor de urmat, intrucat nu este restrictiva, permitand inclusiv consumul moderat de dulciuri si alcool;
  • Programul de exercitii fizice propus este realist si poate fi inclus cu usurinta in rutina zilnica;
  • Beneficiezi de sprijinul comunitatii online Slim-Fast, pe site gasind sfaturi de la alte persoane care urmeaza dieta, dar si opinii medicale;
  • Este o dieta sanatoasa, intrucat propune o scadere lenta in greutate.

Dieta Slim-Fast: precautii

  • Este o dieta pe termen limitat, nu poate fi transformata intr-un stil de viata, astfel incat exista riscul ca surplusul de kilograme eliminat sa se acumuleze din nou, daca se revine la o alimentatie nesanatoasa;
  • Poate deveni costisitoare ca urmare a necesitatii de a comanda si consuma zilnic produse proprii Slim-Fast;
  • Dieta nu propune o varietate foarte mare de produse proprii, astfel ca poate deveni monotona in scurt timp;
  • Desi propune alimente care asigura necesarul de vitamine si minerale, dieta Slim-Fast nu ofera organismului intreaga paleta de substante nutritive necesare bunei sale functionari;
  • Poate deveni periculoasa daca aportul caloric zilnic scade sub limita de 1200 de calorii.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate