Catena a castigat premiul Forbes pentru Servicii farmaceutice adresate familiei

Timp estimat de citire1 minut, 30 secunde

Calitatea serviciilor si produselor oferite de Catena a fost si in 2018 rasplatita cu premiul special Forbes pentru Servicii farmaceutice adresate familiei, in cadrul Galei Forbes Brands for Kids, singurul eveniment anual destinat celor mai importante si de succes branduri pentru copii si pentru intreaga familie.

Este pentru al patrulea an consecutiv in care Catena este recompensata de revista de business Forbes pentru campaniile sociale destinate copiilor, dar si pentru mentinerea ca brand de incredere in optiunile parintilor.

Din partea Catena, premiul a fost ridicat de Gabriela Dinu, specialist marketing, si de Eduard Sandulescu, coordonator marketing OTC si produse non-pharma, care a reafirmat implicarea farmaciilor Catena in dezvoltarea si diversificarea unor game de produse de calitate si, in acelasi timp, accesibile, pentru ca tot mai multe familii care au copii sa beneficieze de ele.

Premiile oferite la Gala Brands for Kids au avut ca suport un studiu de piata efectuat de Forbes Romania impreuna cu compania D&D Research, pe un esantion de 1.000 de mamici, care au copii cu varste intre 0 si 8 ani si care locuiesc in 41 de orase din tara.

Premiul acordat Catena pentru Servicii farmaceutice adresate familiei este si o recunoastere a faptului ca Farmacia inimii si-a respectat intotdeauna clientii, in contextul in care a produce si a pune in vanzare orice produs pentru copii nu este doar un business, ci un act extrem de important de responsabilitate sociala.

Catena este reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania si cel mai cunoscut si apreciat brand romanesc de profil. Datorita actiunilor pozitive si a orientarii catre pacienti, Catena a devenit un reper fundamental in lumea medicala romaneasca, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul serviciilor oferite. Catena a integrat imaginea brandului in viata de zi cu zi a romanilor, punand accentul pe definirea conceptului de viata sanatoasa si armonioasa.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate